"BCR Kontest 2# | How I Met BCR".






Nampak tak header kat atas tu..korg tau tak pe benda tu? ada gmbar org yg takde mata tp pndai menaip? colour oren plak tu macam coklat perasa oren.hehe..(sori just joke) ok klu korang nak tahu simbol kat atas tu mai klik link ne Blogger Chat Room daa habis baca? daa habis tgk? daa habis terjah? kalau korang tak puas hati or tak faham gak apa itu BCR..senang je BCR tu singkatan perkataan Blogger Chat Room terang terang ade kat atas tu....fuhh~~...very simple isn't hehe

ok back to topic..nak beritahu korang serba sedikit cam ne AN boleh join BCR..trus terang AN ckp..takde sape yg invite AN join or reg BCR ne tau..(sedihnya) AN jumpe BCR ne msa tu tgh terjah 1 blog sahabat ne..nmpak kat sidebar dia ada chat room..tgk ikon2 dia perhhhh comelx2 gilaaa (gila erk hehe) so AN pun try laa join..yg sedihnya tggu approval 24hours..ok laa mengalah la~la~
Btw..banyak pengalaman pahit n manis juga laa spnjg AN join BCR ne..msa x join ilmu..psal blogger ne "0' tau tak tau apa2..even nak buat entry pun biasanya just for fun n takde mesej yg ingin d sampaikn..but now daa berubah..kat BCR ne juga AN dapat bertukar pendapat or can ask kawan2 apa idea nak buat entry..at least tak gak kita terkapai2 sendirian mncari idea nak buat entry kan..itu salah satu kelebihan yg AN suka kat BCR :)

Pengalaman Manis
Pengalaman manis kat BCR is apabila kitaorang bersembang and help each other..nak sharing apa pun boleh yg pentng jgn mencarut (admin BCR pesan) dan paling best bila bab nak kenakan kawan korang tak perlu gunakan words just guna ikon2 yg ada kat chat tu daa ckup kuat utk membunuh perasaan korang ahaha very fun...at least kureng juga tekanan or stress yg dialami..fuhh~~dan yg paling penting kat BCR ne banyak info,tips,tutorial dan sebgainya yg dapat dipelajari..yg penting kena rajin terjah blog kawan tau..thanks to Jejaka Terhangat beliau bnyak bagi tips or idea kat ktrg..BCR ne sgt fleksibel n umum..krg leh utaran soalan,pendapat,even luahan perasaan pun boleh sebab penghuni2 BCR semuanya sporting tau..hehe..insyallah drg boleh jawab segala kemusykilan yg bersarang d minda korang..ahaks

Pengalaman Pahit
Pengalaman pahit....rasanya takde kot..cuma ada s'org penghuni BCR satu2nya pkai misai tebal..keja dia dok buli org je..kekadang tu AN mengalah demi keamanan..aishh...takpe yg penting dia bahagia :) nak tahu siapa org tu ianya di kenali sebagai abg kawasan community tak lain tak bukan Cik Abang Feeza Macho tp sbrnya dia ne baik jga tau..ngee~~now dia daa jd Admin BCR tahniahx2 ^__^


ok now...nak cite lak psal penghuni-penghuni BCR..msa mula2 join BCR ne rsa segan sgt..yela takde kawan kan daa tu mostly pun x kenal...dgn rendah diri sy beranikan diri bg salam kat ruang chat tu..hahaha nak tau sape yg tgur AN msa tu ialah Cik adik manis


Photobucket

orangye sweet..dia ne friendly tau..no matter laa siapa je yg bg salam or say hi dia mesti jawab..baik kan? (SBK jan kembang erkkk ahaha) msa tu baru feel excited n x malu2 lagi sebab daa ada kawan..sweet memories AN ngan SBK is pernah hari tu AN tak tau nak buat template sendiri tuk blog..smpai AN kemukakan perkara ne kat room..SBK juga laa yg tolong AN..die ckp Pejuang cinta yg reti buat bnda2 mcm 2..die tolong AN carikan Pejuang Cinta..smpai dok teriak kat room BCR..ahahaha..tu salah satu bukit yg SBK tu baik....tp tulah SBK ne jrg update entry...hehehe mgkin dia busy keja kot 2 yg x smpat nak buat enrty..ngee~

Pada sahabat2 yg lain mai laa join kontest ne...menang ke tak lain cite yg penting korg kongsikan pengalaman krg..sebab bila lagi krg nak cite semua tu kan?

1) Miss Ieeza
2) Aizuddin
3) Jokeo Jeonsalo

'JOM gempakan lagi kontest BCR2 jomm"

Untuk pengetahuan krg semua AN tak pernah pun jumpa mereka semua ne i means face to face..alam fantasi??...fuhhhh tak perlu cakap laa hari2 jumpe drg ne..hehe..but im really glad to know u all..krg semua mmg terbaik laa
okey rasanya tu je kot yg AN dapat kongsikan utk join kontest ne..kalau ade terkasar bahasa ke or menyinggung perasaan korg..AN minta maaf sgt2..jan ambil hati ye..sygggg korg semuaaa ^___^
21 Responses
  1. wahh..JT ada kat dalam pengalaman manis. terharu. hehe..apapon, semoga berjaya yek awan nano. patut dpt bonus point pasal jadi org terawal yg join..=p


  2. Red Says:

    HAHAHA. Amboi! Mintak 2 review, dia kasi 3.. melampau budak nih... HAHAHA. Apapa pun, thanks sebab mengejoin kan diri :)

    BTW, Len kali kalau kami buat gath besar, join lah ;)


  3. Cik Ladies Says:

    Kak Spanar Buruk yang peramah ke? Haha. Terima kasih kepada Awan Nano Nano Nano kerana sudi join dan memeriahkan kontest kali ni. Wee, review pun oke ni. :P


  4. Awan Nano Says:

    Jejaka Terhangat : terharu ke..btw thanks 4 da wishes..waaaa...betolx2 kena bagi bonus point sebab jd org pertama join kontest ne...ngee~~

    Red : tak boleh ke means awan daa lnggr perturan ke? ohhh tidakkkk..hehehe..yes red TQ :)
    teringin nak join gath..tp awan jauhh..klu nak join krg kena nek kapal terbang..huhu (kira budget dlu laa)^__^

    CL :a ah peramah n seweet...hehe
    thanks a lot CL..awan akn sllu support BCR :)
    p/s: bila nak tukar kaler hijou ne..hehehe


  5. naqiah Says:

    nama kak n xda.. ok fine.. :majuk


  6. Awan Nano Says:

    alololo....kak n jan laa majuk....bukan x tag nma akak tp x ingt..hehe....nnti awan belikan aiskrim ye...ngee~~


  7. mOoN Says:

    :hah Awan dah join...

    nak join jugak.. :lari


  8. Awan Nano Says:

    waaaaa kak moon join......jom jommmm ^_____^


  9. Phat Says:

    xde nama abg phat pun ;-)


  10. huhuhu org terawal yg join =)

    hehhe, samelah BL dulu pon tatau sgt...dah masuk BCR baru tau hehheee, kan kan =D


  11. Awan Nano Says:

    abg phat :jan majuk erkk..nnti awan belikan ais krim..ngee~~

    BL : 2psal kan..setuju 100%..tnpa BCR till now tak tau sal blog ne..huhu



  12. Za Says:

    hahahaha...good luck syg, i like read ur kenagan pahit, za pun penah kena buli masa gath aritu. hahaha



  13. AWAN..CUBE COMMENT LG, mslh teknikal smlm..hehe. tekan "soumate" at ats entry ye :D


  14. muntotunggek Says:

    awan . jenjalan sini . jom singgah istana betaaa . chaloo betee

    http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bcr-kontest-2-how-i-met-bcr.html


  15. muntotunggek Says:

    awan . jenjalan sini . jom singgah istana betaaa . chaloo betee

    http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bcr-kontest-2-how-i-met-bcr.html



  16. feeza macho Says:

    ye la ye la kite kat kenangan pahit :majuk


  17. SYAF Says:

    singgah baca..... :)


  18. Awan Nano Says:

    Gemok :napa tu?

    Azreen :terharu erkk thanks :)

    eton :awan daa fllow :bagus

    sff: +1 pe benda tu?

    feeza macho :alaaa jan laa majuk..awan ada puji gak kan..he2 mai awan blnja aiskirm..ngee~~

    syaf :thanks :)


hai shbt..
if u leave a comment..
i really appreciate it..he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...