kueh raya~!~!

Salam Mualaikum...salam ramadhan kawan2 semua daa buat kueh raya tak? mesti korg busy bust kueh raya kan,hias rumah n sbgnya..maklum laa tinggal bbrpa hari lagi da nak raya...ermm sy daa buat kueh raya,but..x semangat lansung daa...hari tu buat biskut green princess tp facenya sgt hodoh :(
coklat putih tak jadi (salah beli coklat putih) should letak coklat putih sgai hiasan but tak jadi nak letak daa....waaa...semua ne salah sy coz tak tgk betol2 jenis coklat tu...fuhhhh!!!
sepatutnya biskut green princess tu jadi mcm ne


but biksut sy x mcm ne..huduh!!! :( tak pe laa next tyme buat lg..huhu

so hari ne sy nak prepare bahan2 tuk buat kueh makmur..nak blender gula 2 kg n kacang also 2 kg...hopefully everything gonna be orite..insyallah :)
9 Responses
  1. ReYnn Says:

    sedapnya biskut tu :D


  2. Enyeisha Says:

    mmg sedappp...tapi hodoh daa...huhu


  3. awan buat kuih tuk lynn :terharu,,hhahahaa


  4. awan buat kuih tuk lynn :terharu,,hhahahaa


  5. Enyeisha Says:

    Lynn..ahahahaha... :)


  6. Kakkoii Says:

    pergh mengiurkan... ermm nak p bukak balang kuih raye lah.. haha sib bek dah buka pose


  7. Enyeisha Says:

    oo kakkoii...tak leh amik kueh tau..
    raya lom lg..x psal2 lom sempat raya daa abis kuah tu..ahaks


  8. Ninie Says:

    Sedap!!! Nk resipi betul2 bleh x? hehe...dh follow kamu.
    Salam ziarah. Follow kiter jugak ek...
    Ada doodles utk awk...

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/


  9. Enyeisha Says:

    resepi? bleh..jap g sy bagi erk..
    sy daa fllow :)
    thanks awak


hai shbt..
if u leave a comment..
i really appreciate it..he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...