Ubat Resdung Herba

Salam Mualaikum kawan2...sy nak tnya ne krg pernah hidap pnyakit resdung x? klu krg pernah pernah or sedang hidap pnykit resdung ne mesti krg cari jln utk ubati pnykit 2 kan..ok sy just nak bg tau krg semua..sy alami pnyakit resdung daa lama...setiap pagi bila bngun je mesti selesema n hidung gatal2 kdg2 tu kan sy gosok hdung smpai merah...hari2 selema..dan paling teruk sy lansung x dpt cium bau (hilang deria bau) smpai nak mkn pun daa xde slra huhu..sengsara++ tak selesa huhu..so mak sarankan sy guna ubat tradisional iaitu kulit pisang emas yg di jemur n bakar then tumbuk hingga halus...so ubat tu bancuh sikit ngan air then sapukan ke bhgian hidung (macam mask) tp x gak hilang resdung ne..ada kawan recommend beli kat guardian bila p sna hbis plak ubt 2..huhu...then sy cari alternatif lain iaitu cari kat google..alhamdulillah jmpa 1 website ne..macam menarik je..akhirnya sy amik kptsan utk beli ubt 2..wlpun pda mulanya x brpa sure tp x slah kn mncuba..apa yg pling penting ialah ubat tu mengandungi 100% bahan semula jadi,tanpa pengawet,pewarna,tiada kompsis kimia beracun termasuk dadah,tiada kafein,tiada efidrin,dan bahan perangsang yg boleh memudaratkan.

Allahamdulillah setelah sebulan sy minum ubat ne,hidung x lagi gatal2,selesema n bersin
3 hari je minum ubat 2 daa x bersin n selesema seperti selalu..mmg terbukti ubat tu berkesan untuk hilangkan penyakit resdung..so kawan2 yg di luar sana yg sedang menghidap penyakit resdung,korang cuba lah ubat ini ye..insyallah dengan izin Allah pnykit krg akan smbuh..
kalau krg nak tau lebih lanjut tentang ubat ne jom laah tejah website ne ye http://penawar-resdong.blogspot.com/
kat situ krg boleh dpt berbagai2 info tentang ubat tu..hope ianya dapat membantu korang :)

ne contoh ubat tu
2 Responses
  1. Za Says:

    hmmm..mcm best je kn...kalau abg za tau, mgkn dia beli :D


  2. Awan Nano Says:

    mmg best pon za...if abg za ade resdung..recommend kn la ye.... ^___^


hai shbt..
if u leave a comment..
i really appreciate it..he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...